Karadiken İlkokulu Öğrencilerimiz ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphane Buluşması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphane etkinlikleri kapsamında okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizin günboyu bu hizmetten yararlandılar. Bu sayede kütüphane ortamını görüp yaşayarak kendileri için seçilen kitaplardan faydalandılar.

20.11.2016 578

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi Karadiken İlkokulu öğrencilerini ziyarete geldiler.Öğrencilerimiz okulumuza misafir olan gezici kütüphane etkinliklerinden günboyu yararlanarak hem kütüphane ortamını tanıdılar hem de kendilerine faydalı bilgiler sağlayacak kütüphane kaynaklarından nasıl yararlanacaklarını öğrendiler. Ayrıca günün sonunda her öğrencimize birer kitap emanet edilerek onlara okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlandı.Bu güzel etkinlik kapsamında başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere okul yöneticilerimize, değerli öğretmenlerimize ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize teşekkür eder, yıl boyunca bu tarz etkinliklerimizin devam etmesini temenni ederiz.