Karadiken İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Soba, Klima, Fuel Oil
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri, Kültürün İzinde Mersin

Telefon - 03246652020

Belgegeçer - (324) 665 2020

WEB - https://tarsuskaradikenio.meb.k12.tr

Adres - Karadiken Mah. Karadiken Sok. No71/2A, Tarsus/MERSİN

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İkili(Öğlen)

Yerleşim Yeri - (Geçici)Pirömerli Köyü, Tarsus/MERSİN Karadiken Mah. Karadiken Sok. No:71/2A, Tarsus/MERSİN

Adres - Karadiken Mah. Karadiken Sok. No71/2A, Tarsus/MERSİN

Ulaşım Belediye otobüsleri ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Öncesinde yıkım kararı bulunan okul binamız 06.02.2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin de etkisiyle kullanılamaz hale gelmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlama ve koordinasyonu ile Eğitim Öğretime komşumuz olan Pirömerli/ Şehit İsrafil Işık İlk/Ortaokulunda misafir olarak devam ediyoruz İlçe merkezine 27 km İl merkezine 41 km uzaklıktadır.